dancebeauty.blogg.se

Oseriös photoshoot

Publicerad 2013-05-31 18:56:44 i Allmänt,

Jah och min kompis Klara har precis tagit lite bilder och det var super roligt och nu sitter vi och äter godis och ska snart sätta på en film men här är bilderna i alla fall.

Prom

Publicerad 2013-05-30 17:13:54 i

Snart bal hinner inte ladda upp bilder från systemkameran men det får bli bra ändå.

Svar

Publicerad 2013-05-30 08:14:46 i

Fick en fråga om vilken borste jag använder i min frisyr video och jag har typ en bambu borste tror jag som kommer från kicks och kostar runt 100-lappen tror jag.

Skola nuu

Publicerad 2013-05-29 07:45:35 i Allmänt,

Nu så drar jag till skolan så vi hörs senare ikväll eller efter skolan.
Oserriös bild men ag bjuder :*

Nu har jag vaknat......

Publicerad 2013-05-29 06:47:41 i

....och ligger i sängen och lyssnar på million voices. Vet att den är ganska gammal men jag blir på något sätt lugn av den hahah. Men nu ska jag gå upp och fixa mig.

Min dag

Publicerad 2013-05-27 19:12:44 i Allmänt,

Idag så har jag vart på min nya skola som jag ska börja på efter sommarlovet i sjuan eftersom att den skolan jag går i nu bara ågr upp till sexan så måste jag byta som alla mina kompisar och då åkte vi i klassen dit klockan ett och åkte hem klockan tre och när vi var där så fick vi träffa lärarna och så fick vi välja 3 kompisar som vi vill gå i samma klass som och det var väldigt svårt men jag valde i alla fall tre tjejer som jag vill gå i samma klass som så jag hoppas att jag kommer i samma klass som dem. Men när jag kom hem så redigerade jag en video som kanske kommer upp imorn så vi får se och sen så typ chillade jag och skypa med en kompis i typ två timmar hahah men det var roligt. Men ikväll är det Top Model så det får jag inte missa.
Åh ta mig tillbaka till helgen hade så sjukt roligt.

Dansshow

Publicerad 2013-05-27 19:02:50 i Allmänt,

Pappa tog lite bilder under först dansshowen men inte den andra showen och eftersom att jag rörde mig hela tiden så är det super svårt att få bra bilder men jag lägger bara ut några få bilder men inte alls många men hoppas dem är helt okej i alla fall.
Eftersom att jag har zoomat in super mycket så är det sjukt dåligt fokus men det är bättre än ingenting.

I bilen igen...

Publicerad 2013-05-26 22:17:23 i

Nu sitter jag i bilen påväg hem och det är typ en timme kvar så det är segt men jag har haft en super rolig dag i alla fall men själva konfirmationen var inte så rolig för att den var typ 2 timmar men sen åt vi lunch hos kompisarna och sen åkte vi vidare och åt middag hos mammas kusin och nu sitter vi i bilen. Men när jag kommer hem kommer jag bara duscha och gå och lägga mig så jag säger godnatt till er nu.

Påväg.....

Publicerad 2013-05-26 08:06:22 i

Till Konfirmationen och kameran är packad och jag ska försöka fota lite under dagen men först ska jag sitta i bilen i typ tre timmar så det är lite segt men det blir kul när vi väl kommer dit. Men jag hinner nog inte blogga så mycket idag och om jag gör det så blir det bara korta mobilbloggar men jaja vi får se. Hoppas ni har en skön söndag i alla fall.

Jordgubbssmoothie på g

Publicerad 2013-05-25 14:44:53 i

Nu är det 20 grader ute och det är så himla skönt har dock inte varit ute så mycket idag men det är grymt skönt i alla fall. Gjorde en jordgubbssmoothie till mellis och den blev grymt god och det känns verkligen som sommar ute just nu.

Taggad + Tips

Publicerad 2013-05-25 10:34:32 i Allmänt,

Är super taggad för ikväll, det ska bli super roligt verkligen tycker jag. Jag kommer åka hemifrån med familjen vid halv fem ungefär och sen kommer jag komma hem vid ungefär nio på kvällen eftersom att jag har två shower efter varandra. Efter lunchen ska jag ta och stretcha lite eftersom att jag ska gå ner i spagat längst fram på scenen och det är jag lite nervös för för att jag är inte så jätte bra på att gå ner i spagat längre men det går nog bra och jag hoppas att pappa kan knäppa lite bra bilder som jag kan lägga ut här men vi får se.
Igår målade jag naglarna så att det ska matcha till min första dansoutfit som är helt knallrosa typ hahah.
 

Konfirmationsklänning

Publicerad 2013-05-25 10:25:23 i Allmänt,

Imorgon (söndag) så ska ju jag på konfirmation och det här är klänningen jag ska ha på mig. Jag hade den som skolavslutningsklänning förra året och den kommer från Hollister men är osäker på om dem fortfarande säljer den men jag tror i alla fall inte att den finns i affärerna i stockholm längre tyvärr.

Godnatt

Publicerad 2013-05-24 21:54:18 i Allmänt,

Nu så ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i min säng och sova för att jag är så sjukt trött efter hela veckan och imorn är det ju dansshower så då måste jag ha mycket energi och så men är grymt taggad inför helgen.
Nej men jag årkar inte skriva mer så jag säger godnatt till er nu.
Men först måste jag nog titta lite på Gossip Girl först hahah....

Frisyrer till dansshowerna

Publicerad 2013-05-24 21:34:24 i Allmänt,

Är super ledsen att jag inte bloggade igår men jag kom hem vid fyra och typ pluggade åt middag och sen hade våran skola en kväll med aktiviteter typ så då gick jag dit vid sex och kom hem typ halv nio sen kolla jag på tv och somnade så jag varken orkade inte eller hade någon tid men i helgen så ska jag försöka blogga mycket i alla fall imorgon (lördag) men på söndag ska jag på konfirmation och ska vara borta hela dagen så jag kommer inte hinna blogga då tror jag men jag ska försöka.
Imorgon så har jag i alla fall två dansshohwer som börjar vid fem så jag åker nog hemifrån vid fyra kanske och jag är super taggad så här är frisyrerna som jag kommer ha imorgon den första är till discon och den andra är till jazzen.
Idag har jag även klippt mig så ni får llite bilder på hur det blev också och jag är väldigt nöjd själv så det känns bra.
 

Godnatt

Publicerad 2013-05-22 21:43:19 i

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och sova är så trött så jag lägger mig tidigt ikväll men godnatt!

Jag kommer inte på någon rubrik...............

Publicerad 2013-05-22 18:25:25 i Allmänt,

Nu så sitter jag i min soffa och tittar på new girl. Det är inte så jätte bra men det får funka medans jag väntar på att nästa avsnitt av PLL kommer ut och det är ju i Juni så det är ett tag kvar till det. Men jag har inte så mycket att skriva om så ni får ha det bra så länge.

Sommarlov

Publicerad 2013-05-20 21:39:04 i

Åhh är så taggad på sommarlov och det ska bli så skönt och idag är det typ nitton skoldagar kvar till det så det ska bli grymt skönt. Men nu ligger jag i sängen och ska kolla efter lite klänning på nätet, är sugen på att ha en maxiklänning alltså en långklänning för att det är grymt snyggt så jag får se om jag hittar något eller inte.
Här är en bild på två av mina favorit läppbalsam som är super bra så jag tipsar verkligen om dem.

Dansgenrep

Publicerad 2013-05-20 19:54:11 i Allmänt,

Nu så har jag precis ätit middag för att jag var på dans genrep och idag var det för discon och det gick väldigt bra.
Maya kom förbi innan dansen och vi började göra en tävlingsdans för att vi ska börja tillsammans i par så det blir jätte kul och jag gjorde även färdig min tävlingsdans i singel så jag ser fram emot att börja tävla i höst så det blir jätte roligt och jag är super taggad.
Men sen så har jag ju även dansgenrep till jazzfunken på fredag så det blir roligt.
Men nu så sa jag sätta mig vid teven och chilla så puss puss!
Btw så blir det ett bildlöst inlägg för att jag inte har någon bra bild att lägga upp.
 

Nya shorts

Publicerad 2013-05-20 16:21:47 i Allmänt,

Köpte ett par nya shorts för någon vecka sedan och här lite bilder på dem men de kommer från Hollister och kostade runt 500:- tror jag men jag tycker om dem väldigt mycket.

Godmorgon

Publicerad 2013-05-20 07:56:21 i Allmänt,

Nu är klockan fem i åtta och jag känner mig lite stressad så det får bli ett snabbt inlägg men nu ska jag i alla fall dra till skolan och vi får se om det blir något inlägg under dagen annars så blir det efter skolan men ska försöka ta lite bilder idag så att ni kan få lite bilder på bloggen från min dag men förvänta er ingenting.
PUSS

Ansiktsmask

Publicerad 2013-05-19 22:04:31 i

Har precis haft en ansiktsmask och nu ska jag gå och lägga mig så godnatt <3

Min helg

Publicerad 2013-05-19 21:36:00 i Allmänt, Music,

Är så ledsen över att jag inte  har uppdaterat på helgen men jag har haft fullt upp och det har hänt mycket. I Fredags så var jag med några kompisar och vi snackade och hoppade studsmatta och det var super mysigt så då kom jag hem typ halv tolv och då var jag jätte trött så då gick ja och la mig direkt. Sen i Lördags så vaknade jag av ett sms vid tio från min morbror som ville att jag skulle vara barvakt till min kusin så då åkte jag dit vid elva och kom hem vid sju på kvällen och då var jag också jätte trött eftersom att man blir det när man har varit barnvakt till en två årig i åtta timmar liksom så då kolla jag på en film med pappa och sen somnade jag.
Och idag så har jag varit hos en kompis som heter Maya (för er som går i min skola så var det inte Maya i skolan utan en annan Maya) vi hoppa studsmatta och snacka dans för att vi ska börja tävla i pardisco tillsammans.
Nu sitter jag och tittar på pretty little liars och vill typ bara sova för att det har hänt så mycket denhär helgen och det hände även lite andra saker som jag inte vill ta upp här på bloggen.                                                                  Här är mina två favvo låtar just nu.
Undressed
Let the sun shine
 
 
 
 

Min vecka

Publicerad 2013-05-19 20:12:20 i Allmänt,

Tänkte berätta lite om vad som händer i veckan och så så att nni vet när ni kan förvänta er uppdatering eller inte.
Måndag - Ska in till stan med klassen, så det blir ingen uppdatering på morgonen men efter skolan så ska jag träffa Maya (inte Maya i skolan) så då ska vi hem till mig och träna lite dans för att vi ska görja tävla i pardisco tillsammans och det blir jätte roligt. Sen vid halv sju så ska vi på dansgenrep.
 
Tisdag - Torsdag - Inget speciellt är planerat men vi får se om det händer något men då berättar jag det.
 
Fredag - Då har jag dansgenrep igen till jazzen.
 
Lördag - Två dansshower från fyra till typ nio så ni kanske får lite bilder på mina kläder som jag ska ha på mig.
 
Söndag - Jag ska till Linköping och gå på konfirmation så det blir nog inte så mycket inlägg då för att jag blir nog borta hela dagen.
 
Men det är det som är planerat men något mer kanske dyker upp.
Ser typ helt död ut på bilden men hade ingen annan bild.
 
 

Före och efter

Publicerad 2013-05-19 20:01:08 i Allmänt,

Jag fick en tröja av pappa från när han hade varit på en konferans och då kom ja på att jag kunde göra en danströja av den för att jag har velat ha en liknande tröja väldigt länge så jag gjorde en själv istället och det blev ganska bra tycker jag själv.
Det enda jag gjorde var att klippa av ärmarna och gjorde dem lite djupare på sidorna eller vad man ska säga och så klippte jag den lite kortare också.
 

Balskor

Publicerad 2013-05-19 18:26:33 i Allmänt,

Här får ni lite bilder på mina balskor. De kommer från Nilson Shoes och kostade 499 :- men mamma betalade dem.

Min dag idag

Publicerad 2013-05-18 23:17:00 i

Idag har jag inte hunnit uppdaterat för att jag har varit barnvakt hela dagen men jag berättar mer om det imorn för att ni är jag trött och känner mig lite låg för en lite grejer som har hänt men här är lite bilder från dagen.

 

Hemma nu

Publicerad 2013-05-17 23:39:49 i

Nu sitter jag i pyjamas i sängen och ska gå och lägga mig. Är typ as trött så jag vill bara sova. Har varit med fyra kompisar och vi har typ bara chillat och hoppat studsmatta och flummat hahah men det var kuul. I helgen ska jag typ bara chilla och inte göra så mycket.
När jag kom hem så städade jag mitt rum (?) asså kan inte sova om det inte är städat i rummet så jag städa mitt sminkbord och tog bort kläder från golvet och jag har ingen bättre bild så ni får en dålig bild på en del av mitt sminkbord.

Friluftsdag

Publicerad 2013-05-17 14:17:15 i Allmänt,

Nu sitter jag i min säng och är jätte trött. Har haft friluftsdag för ettorna hela dagen så nu har jag varit hemma i typ en timme och jag är verkligen jätte trött så jag ska bara ta det lungt och så. Jag orkar inte skriva så mycket mer men jag hoppas ni har det bra i alla fall.
Puss
Hittar ingen bild men här har ni en gammal bild på mmig från när jag var tio år.

Kväll för mig själv

Publicerad 2013-05-16 18:44:14 i Allmänt,

NU sitter jag i soffan och tittar på tv. Mamma och syster är och rider och lillebor hos kompis och pappa bortrest så jag är ensam hemma och tar det lungt. Har typ inte varit hemma själv på as länge så det är grymt skönt. Har precis varit på ica och handlat lite grejer som jag glömde köpa till imorgon och resten av kvällen ska jag typ duscha och kanske ha lite hemmaspa.Hoppas ni har en skön kväll!
TAGGA HEELG!!!!

Dagens outfit

Publicerad 2013-05-16 17:38:00 i Allmänt,

Här har ni lite bilder på dagens outfit och eftersom att det bara var skola idag så blev det en enkel outfit.
Var och handlade efter sången för mat tills imorn och då var jag bara tvungen att prova LOKA like`s old school chocolate shake eftersom att vissa säger att den är god och vissa säger att den är äcklig så jag provade den och den var inte särskilt god tycker jag.
Shorts - Hollister
Linne - Gina Tricot
Oseriös Bild
 

Min dag

Publicerad 2013-05-16 07:33:21 i Allmänt,

Idag så ska jag bara som vanligt gå till skolan och där händer det inte någonting speciellt. Efter skolan ska jag och en kompis på sång så då tar vi bussen från torget. Så då kommer jag hem sen runt fyra och då måste jag gå och handla mat för att jag ska ha matsäck med mid till skolan på fredag för att vi ska ha en friluftsdag för ettorna så då ska jjag handla lite sallad och någonting att dricka. Tänkte träna lite hemma ikväll sen så jag får se om jag hinner det men jag tänkte i alla fall uppdatera med någonting ikväll på bloggen.
Ska försöka ta lite bra outfit bilder under dagen så de kanske kommer upp ikväll om de blir bra.

Redo

Publicerad 2013-05-15 22:07:57 i

Datorn och kameran ligger redo på skrivbordet i rummet så att jag hinner skriva imorgon på morgonen ska verkligen försöka hinna. Glömde att skriva det i förra inlägget men jag fotade iaf med en Nikon D90.

Balklänning

Publicerad 2013-05-15 21:09:06 i Allmänt,

Nu har jag äntligen fått till lite bilder på klänningen som jag ska ha på min skolbal. Klänningen är köpt från nelly.com och om ni trycker HÄR så får ni en direkt länk till klännigen. Är jätte nöjd med klänningen men det är sjukt många som beställer den så jag har i storlek Small men nu finns den bara kvar i Medium så man får bevaka storlek om man vill ha någon annan storlek.Om ni undrar varför det sitter en svart lapp i mitten på klänningen så vill jag vänta med att ta bort den tills jag är helt säker på att jag vill ha den för att om man tar bort den så kan man inte lämna tillbaka den.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela