dancebeauty.blogg.se

Julafton

Publicerad 2012-12-24 10:29:42 i

Idag är dagen här igen. Jag har packat och snart ska vi åka till kusinerna och fira jul med dem så det blir super roligt. Jag var inte nervös inför idag som typ alla andra. Var bara trött och ville sova. Har packat alla presenter. Imorse när jag tittade under granen hittade jag bara en present till mig men det ser ut som att det kan vara en platttång så jag vill bara öppna det. Måste packa lite mer nu men jag önskar er en jätte bra jul.
God jul

22 december

Publicerad 2012-12-22 13:10:04 i Allmänt,

Jorden gick visst inte under igår. Det blev ingen uppdatering igår för att jag var jätte trött efter skolan så jag låg och tittade på gossip girl hela kvällen typ. Fick betygen igår och dem blev jag väldigt nöjd med så det blev en bra början på jullovet typ. Slog in lite julklappar igår så nu ska jag skriva rim till alla dem också. Gjorde en video där jag svarade på frågorna men den blev 11 minuter så jag får göra en ny snart igen som blir lite kortare. Idag är det bara att laga mat och ta det lungt massor av musik också påd et såklart. Hitills har det snöat hela dagen så jag är glad att jag är inne för jag vill verkligen inte gå ut i kylan det är så varmt inne i huset. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu men jag tar det lungt och typ städar lite så att det är städat och så. Imorgon ska vi ha gäster och pynta huset och granen så vi får mycket att göra plus att jag måste slå in och rimma på resten av julklapparna. Men nu ska jag rimma lite eller kolla efter rim på internet kan tipsa om rimstugan.se 
Ha det bra
Gammal bild (igga munnen) bjuder haha

Julfilmer

Publicerad 2012-12-20 15:25:52 i

Älska julfilmer. Sitter hemma med Isabelle och tittar på film. Vi ska snart gå till bussen och åka till sångkonserten. Det ska bli tråkigt och jag vill inte åka. Längtar inte ska gå nu.

20 december

Publicerad 2012-12-20 06:47:05 i

Imorgon så har vi avslutning och lovet börjar. Är så taggad men det dåliga är att vi har vanlig skoldag efter men det är lugnt för idag ska vi nog bara typ städa och byta platser säkert. Igårmådde jag väldigt dåligt på kvällenså det var därför jag inte bloggade så förlåt för det. Glöm inte att fråga frågor till frågestunden!

Nyårssmink

Publicerad 2012-12-19 14:46:41 i Allmänt,

Tänkte ge er ett smink tips och det är glitter. Och då tänker ni säker jaha det är väll snyggt. Det blir mycket snyggare med löst glitter som man kan köpa på panduro och ja det kan man ha på ögonen det funkar jätte bra. Jag köpte förra veckan silvrigt glitter för 42 kr på panduro och det är jätte bra. Jag blanadar bara glittret och min ögonkräm på handen och sen applicerar jag bara det på ögonlocket så blir det super snyggt. Man måste bara vara försiktig så att det inte kommer glitter överallt. Det är i alla fall väldigt snyggt att ha på nyår typ och man kommer verkligen vara snyggast. Det krävs lite träning för att lägga det rätt men prova för det blir jätte snyggt. Kanske ska göra en video på en sminkning med glitter på nyårsafton för det är då jag ska använda det.

Frågestund

Publicerad 2012-12-18 21:43:23 i

Tänkte först bara säga att ni gärna får följa mig på instagram där jag uppdaterar ofta om jag inte gör det här.
Det blir en frågestund på bloggen tänkte jag för att jag vill ha det nu innan jul kommer svara på gamla frågor också. Fråga här på instagram och facebook så svarar jag på det.

Spagat

Publicerad 2012-12-18 15:33:07 i Allmänt,

Jobbar på att gå ner i spagat och det går ritigt bra faktisk har typ 2 centimeter kvar tills jag är nere helt så det känns jätte bra. När jag har klarat det blir det split och sen blir det att bli vig i ryggen. Tittar på videor på youtube och det finns en jätte bra kanal som heter FIT FOR FEAST så kolla in det om ni vill ha dans och träningstips det är jätte bra. Om ni vet några bra appar till iphone till träning så tipsa gärna om det för jag måste träna lite nu under lovet innan dansen börjar igen så att man är i form nu när jag har tagit det lungt efter att dansen slutade för terminen. Det är så himla bra att vara vig när man dansar liksom så att man kan kicka och så det är ju viktigt att kunna. Jag har anmält mig till danserna nu och det blir jazz och disco så nu får jag dansa med mina kompisar på jazzen vilket ska bli jätte roligt tycker jag. Ni får ha det bra så ska jag stretcha nu.
Samma bild igen förlåt

18 december

Publicerad 2012-12-18 08:00:45 i

Nu ska jag gå till skolan och ha jätte roligt. Nej men jag väntar på att Isabelle ska messa mig så att vi kan gå till skolan tillsammans. Idag får vi hit lite kompisar som ska sova här. Dem kommer från Linköping och dem har några ärenden inne i stan så dem får sova här. Ikväll så ska jag och Isabelle på sång genrep så vi kanske ska göra något efter skolan så att vi kan öva inför det för på torsdag så är det ju konsert. Nu ska jag gå till skolan.

Sleep tight

Publicerad 2012-12-17 22:05:21 i

Ligger i sängen nu och ska sova. Har valt danser till våren idag och jag väntar med tävlingsdansen tills jag fått ett nytt försök att komma in i specialgrupp. Sov gott.

17 december

Publicerad 2012-12-17 07:50:07 i

Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till julafton. Det ska bli jätte roligt och dagen innan kommer jag byta julklappar med kusin och gudfar så det ska bli kul. Veckan är lugn och jag har bara två läxor. På torsdag är det sång konsert och imorgon så är det genrep. Efter skolan idag så ska jag åka och köpa sista julklappen om det inte regnar. Åker dit själv så att ingen ser vad jag köper. Nu ska jag springa iväg till skolan.

Glögg mingel

Publicerad 2012-12-16 16:57:45 i

Idag så har jag bara varit hemma ochnu är jag på glögg mingel och äter lussebullar. Förlåt för dålig uppdatering men det blir bättre i veckan, promise. Lyssnat på biebers julskiva idag igen den är så himla bra.

Julklappar

Publicerad 2012-12-13 20:35:55 i Allmänt,

Idag har hag varit i Täby Centrum med mina kompisar och jag köpte lite julklappar och sen några saker till mig själv också. Igår var jag och köpte dem flesta julklappar till hela släkten så nu har jag alla julklappar förutom till min bror men den ska jag beställa från internet nu typ. Till mig själv så köpte jag ett torrshampo från proffs för 30 kr, löst glitter från panduro 42 kr, två julklappar från sephora (säger inte vad) och ett par silver örhängen från glitter som kostade 50 kr sen köpte jag också smycken till min kusin som han ska ge till henne och han behövde ha lite hjälp att hitta det.

Min önskelista

Publicerad 2012-12-07 07:40:53 i

Astrid ville att jag skulle visa min önskelista så här har ni den och jag skriver allt sånt i anteckningar på iphones.

Önskelista
Stor te mugg
Urban Ears
Hunters
Mascara
120 ögonskuggspalett
Mobil skal genomskinligt
Små plipp örhängen i äkta silver att sova i
Platttång
Essie nagellack mint candy apple
Löst glitter till ögonen
Ögon lim
Mjukisdress
Lakan
Kassaskåp
The body shop body butter grapefrukt
Naked palette 2
Plast skydd till mobil skärm
Prenumenation på glossybox
Filmkamera

7 december

Publicerad 2012-12-07 07:38:58 i

Fredag idag och det är verkligen super skönt. Har precis kollat på julkalendern med familjen och den är helt okej tycker jag. Idag ska jag bara ta det lungt efter skolan och så tar jag nog ett danspass här hemma så att jag kan repetera danserna som jag ska visa upp för jury imorgon. Det ska bli jätte roligt tycker jag. Igår innan jag gick och la mig så satt jag vid sminkbordet och tog ensvart eyeliner och målade med den runt ögonen typ för som ett tunt streck med en vinge sen i vattenlinjen sen suddade jag det med min make up store ögonskuggsborste och jag här ser ni resultate där nere.
Ni får ha en bra fredag.

Hemma från skolan

Publicerad 2012-12-05 14:56:29 i Allmänt,

Nu sitter jag i mitt rum och fryser. Nej men jag har precis kommit hem jag har bara ätit. Idag var det typ värsta snöstormen och man såg typ ingenting ute. Jag gick hem till Isabelle efter skolan för att ge henne lite läxböcker för att hon var sjuk idag så hon fick lite att jobba ifatt med. Det snöar fortfarande och det är väldigt mycket snö ute nu typ 30 cm eller något jag vet inte riktigt. Jag har ingenting att plugga till och jag kommer inte kunna köpa julklappar idag eftersom att det är så snöigt så jag hade inte planerat att gå utanför dörren mer idag.
Nu ska jag bara mysa och göra lite varm choklad tror jag. Ha det så bra.
Saknar sommaren......
 

5 december

Publicerad 2012-12-05 07:47:27 i

Idagär det 19 dagar kvar till julafton och jag är så exited. Det är en av mina favorittider på året och allt är så mysigt. Jag har öppnat julkalendern och idag blev det choklad igen eftersom att det är en chokladkalender.
På lördag så ska jag på märkestagning på dansen och ska ta i disco och jazz så det ska bli jätte kul. Idag ska jag nog shoppa julklappar till släkten så jag har äntligen bestämt mig vad jag ska ge till dem. Idag så ska jag också ha musikteoriprov och det tror jag nog ska gå ganska bra, det är väldigt lätt. Men nu ska jag gå.

Sång ikväll

Publicerad 2012-12-04 18:56:21 i Allmänt,

Ikväll klockan halv åtta ska jag dra till ett ställe i närheten där jag ska ha sång repetition inför en julkonsert jag och min kompis ska vara med på. Isabelle hade ont i magen så jag får åka själv så vi får väll se hur det går. Har gjort lite läxor och nu väntar jag bara på att jag ska åka. Jag kommer sjuga med trummor, elgittar och bas och jag känner ingen av dem som ska spela men det ska nog gå bra ändå. Imorgon så är det onsdag och jag har ingenting planerat för att dansen ha tagit slut och då händer det inte lika mycket i veckan och jag kan ta det lungt. Nu får ha en skön kväll och så hörs vi imorgon.

Welcome

Publicerad 2012-12-04 15:52:38 i Allmänt,

Hej allihopa!
Jag heter Alice och är tolv år. Jag är en glad tjej som har bloggat väldigt länge. Min tidigare heter Musicetc.blogg.se som jag inte har tagit bort men den är lösenordsskyddad. Jag är en dansare och jag dansar disco och jazz så det tänkte jag skriva om. Det blir mycket vardagsinlägg men också dans och skönhet. Jag kommer att ge er sminktutorials och videos om skönhet. Jag blir inspirerad från youtube och har lärt mig allt jag kan därfrån. Jag har dansat sen jag var tre år och det är mitt liv. Jag sjunger och spelar piano också. Jag gör väldigt mycket men satsar hårt på skolan också. Jag kommer ge er daglig uppdatering från mobilen och datorn. Hoppas att ni gillar bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela