dancebeauty.blogg.se

Mitt sportlov

Publicerad 2013-02-23 14:13:00 i Resor,

Hej allihopa!
Skriver lite uppdatering till sportlovet, just nu sitter jag nog i bilen påväg upp i fjällen. Jag ska var i fjällen i en vecka så jag kommer komma hem igen på Lördagen vecka 9 (?) Det ska bli jätte kul att åka slalom med familjen ett av årets höjdpunkter varje år typ, nä men det är jätte kul att åka tycker jag. Ska försöka ta med kameran ut i backen nån dag så att vi kan ta lite bilder och kanske filma när jag åker haha vi får se är inte direkt jätte bra på slalom kör mer för att det är roligt. Men jag hoppas att ni har ett super bra sportlov vart ni än är. 
Puss
Alice
 

YUP

Publicerad 2013-02-22 20:06:45 i

Köpte de här efter skolan när jag skulle köpa godis till imorgon och de är såå goda för bara 17kr.

Spoooortloov

Publicerad 2013-02-22 15:21:55 i Allmänt,

Nu har jag äntligen fått sportlov och det är jätte skönt tycker jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska börja packa kläder till familjens lilla trip till fjällen så det är bara att sätta igång.
Ja jag ska bland annat packa sånt här:
Älskar justgirlythings :*

Hiss eller Diss?

Publicerad 2013-02-22 10:02:00 i Fashion,

Det verkar ju som att fler och fler kommer köpa liknande sådana här skor:
Vet inte riktigt vad jag tycker om dem. Det finns dem som är snygga dem som fitchis.blogg.se (länk till hennes blogg) hennes skor som hon köpte tycker jag är jätte snygga men inte de här ovanför, då man ser klacken jätte tydligt. Detta är absolut inget taskigt mot er som har dessa skor utan det är bara mina åsikter. Så från mig så får dessa sorts skor både hiss och diss från mig.Men vad tycker ni hiss eller diss och funderar ni på att köpa liknande skor?
Kommentera gärna vad ni tycker, det skulle vara kul att få lite andra åsikter.
Puss
Alice

22 februari

Publicerad 2013-02-22 07:35:00 i Allmänt,

Hej allihopa!
Nu blir det ett kort inlägg för att jag måste hinna sminka mig och fixa håret innan jag drar till skolan. Idag är det i alla fall fredagoch sen är det loooov och det ska bli såååå skönt att åka skidor för att det är de jag ska göra men det kommer ett inlägg om vad jag ska göra på lovet imorn på morgonen lovar jag för att det är tidsinställt så det är redan skrivet. Men jag hoppas i alla fall att ni kommer ha ett skönt lov, eller vissa som läser kanske redan har haft lov (?) jag vet inte men jaja hoppas att ni har det bra.
Puss
Alice

Här är morgonens frukost hallon och blåbärs smoothie.

Tusen gånger starkare

Publicerad 2013-02-21 19:46:23 i Allmänt,

Har velat göra detta inlägg ett tag men har inte haft tid. Tänkte tipsa er om en bok (?) inget jag brukar skriva om men jag vill verkligen tipsa om denna bok som då heter Tusen gånger starkare och den är riktigt bra. Brukar aldrig läsa men det gjorde jag för att jag fick denna bok i julklapp av min mamma. Har alltid svårt att förstå och komma in i böcker men den här boken är otrolig, den handlar om en tjej vars mamma har bröstcancer och jag känner mig verkligen igen mig i boken eftersom att min mormor hade cancer för två år sen. Den är väldigt sorglig men ändå glad ibland. Vet inte riktigt mera vad jag ska säga men denhär boken är grym och inte långa alls så jag läse ut den på två dagar men den är jätte bra verkligen.

17 februari

Publicerad 2013-02-17 15:28:42 i

Idag har jag varit på brunch i för att fira min gudfars fru som fyllde år. Sitter nu och pluggar så det blir ett kort inlägg. Har hittat en ny väldigt bra artist som heter Nicki Romero eller något men sök på henne på spotify för hon är grym. Ha det bra, puss.

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-09 20:36:12 i

Äntliigen är det Mello igen, såg inte förra veckan eftersom att jag och mina kompisar överraskade Isabelle då. Nattat sysslingen som sover med mig inatt super mysigt. Hoppas alla har det bra :)
Här är två grejer jag köpte igår också.

Instagram

Publicerad 2013-02-07 21:41:38 i

Här får ni se lite bilder som jag har tagit med instagram, följ mig gärna där thedancenerd heter jag så följ mig gärna.

Inspiration

Publicerad 2013-02-07 07:00:00 i Allmänt, Fashion,

 
                                               
                                                        

The rocket mascara

Publicerad 2013-02-06 20:30:04 i Allmänt,

Det har kommit en ny maybeline mascara som heter the rocket volum express. Funderar på att köpa den när min one by one tar slut. Den verkar väldigt bra och förpackningen eller tuben eller vad man ska kalla den för är i alla fall väldigt snygg. Borsten är också väldigt tjock och den är av plast så den verkar ge mycket volym och fördela fransarna bra. Tror ni att den är bra och kommer ni att prova den?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela