dancebeauty.blogg.se

31 mars

Publicerad 2013-03-31 10:51:58 i

Hola!
Sa i videoinlägget igår att jag inte skulle blogga på lovet men lite grejer har ändrats så nu ska jag blogga. Igår fick jag tre påskägg så nu har jag äckligt mycket godis så jag får se när jag ska äta allt det. Idag ska vi få gäster vid typ fem så det ska bli kul men idag tänkte jag ta det lungt har bestämt mig för att bli vigare under lovet så att jag kanske blir bättre på splitt och så vill jag kunna göra oversplits. Men nu hinner jag inte skriva mer ska ta och hoppa in i duschen.
Puss

Glad påsk

Publicerad 2013-03-30 11:36:37 i

Glad påsk allihopa!
Idag ska jag få gäster och vi ska typ äta och få påskägg typ så det blir kul. Igår så var familjen hos farmor och farfar med kusinerna och då fick vi lite påskägg och så tog vi det lugnt. Hoppas ni har det bra och får en skön dag. Puss :*

21 mars

Publicerad 2013-03-21 18:34:55 i Allmänt,

Nu sitter jag inne på mitt rum och pluggar allt möjligt engelska, geografi och så har jag skrivit lite. Idag var jag i skolan som vanligt sen efter skolan åkte jag och köpte en topp som jag ska ha på mig imorn på festen hade inget att ha på mig så jag köpte ett typp linne eller topp eller vad man ska säga, det kommer från hm och kostade 129kr så det var ganska billigt har inte kunnat ta bra bilder med systemkameran på den så här är en bild på den från hms hemsida.
Hoppas ni har det bra!
Puss

Plugg

Publicerad 2013-03-20 16:14:18 i

Hola sitter och pluggar spanska jätte roligt nej men. Är as taggad till fredag när det är feest på pavven. Random inlägg men pusssss.

Linn Nyman

Publicerad 2013-03-13 16:34:00 i Allmänt,

De flesta har nog hört talas om en 13-åring som tog självmord 8 mars. Hon blev mobbad på nätet av någon eller flera personer, hon blev hotad och fick många dumma kommentarer från de som mobbade henne. Till slut fick hon nog och tog livet av sig den 8 mars då hon hoppade framför ett tåg.
 
Jag blir så arg, mobbning är det värsta jag vet. Folk trycker ner andra för att trycka uppsig själva och känna sig bättre själva. Det blir så lätt att sitta framför en datorskärm och skriva en massa dumma saker istället för att göra allting öga mot öga. Linn fick kommentarer som du är ful och tjock din MAMMA OCH PAPPA är fula och dumma i huvudet, det är helt otroligt att människor kan skriva sånt Linn var en vanlig människa som inte förtjänade att bli behandlad som hon blev. Det är så otroligt också att människor skriver dumma saker om ens FAMILJ också då går man över gränsen för min del. De vet inte ens hur hennes föräldrar är de var säkert helt fantastiska så att andra sitter och skriver dumma saker om någon man inte har en aning om hur de ser ut eller hur de är det är helt idiotiskt.
 
Linn fick många hemska kommentarer på hennes youtube klipp som hon tog bort men jag är så otroligt arg på en speciel kommentar som Linn fick Du är så ful, ta livet av dig. Jag förstår inte hur den mäniskan tänkte när han/hon skrev den kommentaren hoppas att den personen är nöjd nu Linn tog livet av sig dels på grund av just en person.
 
Nätet är som ett ställe utan regler man får säga VAD SOM HELST till andra personer som man inte ens känner bara för att trycka ner någon. det är helt sjukt att människor orkar lägga ner energi på att skriva till någon man inte känner att den är tjock och ful. Det känns inte som om det är någon människa i världen som inte har något de skulle vilja ändra på sitt utseende det kan vara något litet men bara för att man är missnöjd med sig själv ska man inte säga till andra att de är fula.
 
Linn var en tjej som hade självförtroende men det räckte inte till i slutändan hon lät sig  själv tryckas ner vare sig hon ville det eller inte hon orkade inte mer. Linn gjorde videos på youtube där hennes sista video var om hur arg hon var på alla dumma kommentarer som hon hade fått hon var stark och bad alla som skrev dumt om henne att sluta, hon vågade säga emot och stå upp för sig själv hon såg så stark ut som om alla kommentarer bara gled av henne men egentligen stack varje kommentar en pil i hjärtat och hon blev mer och mer sårad och tillslut tog det stopp och hon orkade inte mer.
 
Mobbning är något jag verkligen inte tycker om det är så kallt och fegt. Människor har inget annat att göra så det trycker ner andra och det blir jag så sur på, alla förtjänar ett bra liv utan några som ska förstöra det för en själv. Man får ALDRIG  ta åt sig av taskiga kommentarer fast det är så lätt att göra det, man måste våga stå upp för sig själv och ignorera dem, man måste prata med någon om det och tänka på andar positiva saker.
 
Här är Linns youtube kanal
 
Vila i frid <3

Redigera litt

Publicerad 2013-03-09 19:36:53 i Allmänt,

Hejsan alla!
Nu sitter jag här och har precis filmat en room tour video som jag nu ska sätta mig och redigera så håll ögonen öppna ikväll efter en video som jag ska försöka bli färdig med så fort så möjligt.
(lite inspiration)

Melodifestivalen

Publicerad 2013-03-07 18:41:05 i Allmänt,

Sitter här och taggar tills imorn (fredag) för att då ska hela klassen gå på melodifestivalen och jag är så taggad. En klasskompis pappa har typ fixat biljetter till genrepet inför finalen och jag hejjar på ANTOON han är så grym på att dansa och har en jätte bra låt tycker jag. Kommer såklart lägga ut bilder på instagram när jag är där så följ mig där jag heter aliicesss och där lägger jag upp bilder nästan varje dag som jag inte uppdaterar på bloggen så kan ni kolla in instagram.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela