dancebeauty.blogg.se

Dans imorn!

Publicerad 2013-01-21 07:56:44 i

OMGAAAAA är såå taggad eftersom att Discon börjar imorn och jag har längtat så himla mycket. Har klarat av att gå ner i spagat plus att jag har tränat mycket under pausen så nu är jag beredd igen och det ska bli så roligt och sen så börjar ju jazzen på söndag så det blir kul!
Puss

21 januari

Publicerad 2013-01-21 07:53:32 i

Då var det dags för ny vecka igen. Det kommer inte hända så mycket typ, kommer plugga till historia prov som jag vill göra bra ifrån mig på eftersom att det kommer påverka historia betyget mycket. Aja det blir mycket plugg men ska nog vara med kompisar också. Det kommer bli en as seg dag idag för att vi ska sitta i klassrummet från typ halv ett till tio över tre för att vi inte har någon idrott idag och efter det så är det piano för mig. Hoppas att ni får en bra vecka så ska jag uppdatera mycket kolla in varje dag!
Puss
Bjuder på bilden...

Bassminkning

Publicerad 2013-01-19 17:44:45 i videor,

Här kommer en video där jag visar er en bassinkning och provar mina nya produkter. Hoppas ni gillar den. Puss

12 januari

Publicerad 2013-01-13 12:43:58 i Allmänt,

Vet inte riktigt om det är den 12:e eller inte men jaja. Sitter och kollar på one three hill och jag börar bli lite fast dte är super bra. Den här helgen har varit den tråkigaste ever. Har bara varit hemma och gjort ingenting. Längtar faktiskt tills imorn med skola igen så att det kan börja hända någonting igen. Så jag har ingenting att säga men hoppas att ni har det bra.

8 januari

Publicerad 2013-01-08 07:28:08 i

Skola idag så här får ni se min skoloutfit idag.
Väska, ellos, Tröja, Gina tricot, byxor, JC, örhängen, kicks, mascara, one by one volum express mascara, ögonbrynspenna, almay i färgen light brown.

3 januari

Publicerad 2013-01-03 11:50:27 i

Idag ska jag och familjen åka skridskor. Har varit och klippt mig så nu är mitt hår kortare. Typ hatar att åka skridskor men vi ska inte åka så mycket som tur var.
Efter museet igår åkte vi till Kulturhuset och fikade och det var jätte gott. Dagens outfit är Pippi tröja från Walking och jeans från JC väldigt enkelt men bra om man ska åka skridskor. + nagellack från Essie.

Tekniska museet

Publicerad 2013-01-02 14:15:01 i

Nu sitter jag i restaurangen på tekniska museet. Pappa beställer mat och jag har tagit bord. Det är en utställning om dem 100 viktigaste uppfinningar. Vissa är ganska roliga typ som att tandborsten och deoderanten sen är det typ mobilen och datorn och sånt. Ja men det är helt okej här. Nu ska jag hämta bröd och sallad så ja hejdå.

Välkommen 2013

Publicerad 2013-01-01 19:45:20 i Allmänt,

Hej jag har saknat att blogga!
Tog en paus en vecka för att bara njuta av ledigheten och bara ta det lungt. Igår var det nyårsafton och det var jätte kul men jag var typ as trött hela kvällen så jag gick och la mig klockan 3 på natten alltså. Idag har jag verkligen bara tagit det lungt och legat i sången och tittat på film hela dagen och bara haft mysigt ensam. Beställde en väska idag som kommer till helgen så då kan jag göra en video på vad jag fick i julklapp och vad jag hitills har köpt för pengarna jag fick typ. Jag vill önska er ett riktigt gott nytt år för jag kommer ha det bästa och det ska jag se till att ha. Det kommer hända mycket. Högstadiet bland annat efter sommaren och det ska bli jätte kul med en ny skola. Gjort lite nyårslöften men dem tänkte jag inte dela med någon för då blir det svårare att uppnå dem enligt mig.
Jag ska se till att spendera mycket tid med kompisarna och utvecklas mer än någonsin i dansen så att jag kan vara redo för att tävla nästa år men det blir då nu ska jag bara fokusera på vad jag vill och tro på mig själv för det är då man kommer någonstans.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela